Modul confidențial

Poți începe conversația folosind un pseudonim. Modul confidențial schimbă numele afișat, dar nu elimină datele necesare contului, plăților sau informațiile pe care le împărtășești în conversație.

Cum funcționează

Alege ce nume afișezi și discută cu terapeutul despre informațiile necesare colaborării.

Nume afișat la alegere

Poți folosi un pseudonim în relația cu terapeutul. Ai grijă și la detaliile personale din mesaje sau documente.

Acces prin cont

Mesajele și materialele tale sunt accesibile prin contul platformei, cu permisiuni pentru participanții la conversație.

Informații despre date

Politica de confidențialitate explică prelucrarea datelor și rolul furnizorilor platformei.

Disponibilitate continuă

Folosește funcțiile incluse în planul tău și stabilește cu terapeutul cum comunicați.

Mesagerie în platformă

Trimite mesaje terapeutului între ședințe; ritmul răspunsurilor se stabilește împreună

Întâlniri video securizate

Discută cu terapeutul despre folosirea camerei înainte de ședință

Plan terapeutic personalizat

Lucrați împreună pe un plan adaptat ție, accesibil în siguranță

Spațiu personal securizat

Accesează materialele și exercițiile recomandate într-un spațiu virtual protejat

De ce să alegi Modul Confidențial?

Libertate în exprimare

Poți începe cu un pseudonim și poți spune ce te simți pregătit să împărtășești

Mai puțină expunere

Stabilește împreună cu terapeutul ce informații sunt necesare și dacă puteți vorbi fără cameră

Limite explicate

Un pseudonim nu ascunde informațiile pe care le incluzi în mesaje, imagini sau documente

Servicii complete

Acces la toate funcționalitățile platformei, fără compromisuri privind calitatea

Întrebări frecvente

Cât de sigur este Modul Confidențial?

Modul confidențial îți permite să folosești un pseudonim. Platforma continuă să prelucreze date necesare contului și plăților. Consultă politica de confidențialitate pentru detalii.

Terapeutul va ști cine sunt?

Numele afișat poate fi un pseudonim. Informațiile din conversație, documentele trimise sau o ședință video te pot identifica. Discută cu terapeutul ce date sunt necesare; platforma nu elimină automat detaliile din mesajele tale.

Pot folosi un pseudonim pe tot parcursul colaborării?

Discută această preferință la început cu terapeutul, inclusiv informațiile de care are nevoie pentru a lucra cu tine. Modul confidențial nu garantează anonimatul în orice situație.

Ce se întâmplă dacă decid mai târziu să renunț la anonimat?

Poți oricând să dezactivezi Modul Confidențial și să continui terapia în mod obișnuit, fără a pierde istoricul sesiunilor sau planul terapeutic.

Primul pas durează două minute.

Câteva întrebări, iar în două minute vezi cu cine ai putea vorbi. În deplină confidențialitate.

Începe acum